Összes oldalmegjelenítés

2007. január 8., hétfő

Leltár kipipálva. Túlvagyunk rajta, hála az égnek.
Tegnap leszedtük a karácsonyfát, végül is rendes darab volt, nem hullott a levele, csak inkább ráaszalódott. Arra nem tudtam rájönni sajnos, hogy ha Gy-t megkértük szombaton hogy legyen kedves mire hazaérünk szedje le, akkor miért mondott élből nemet, ha vasárnap ohne zsinór magától dalolva leszedte. És arra sem, hogy éjszaka fél kettőkor miért kell nyitott ajtónál, a fél lakást rivaldafénybe borítva a klotyin ülni. Kicsit sem volt kellemetlen. Nekem.
Délután átmentünk anyuékhoz, és mint jólnevelt emberhez illik januárban, felöltöztem becsülettel. Aztán a kapualjban hidegebb volt, mint az utcán. Szószerint arcon vágott a meleg. Ez sem normális.
Nagyon törjük a fejünket, hogy egy hónappal előrébb hozzuk a felújítás megkezdését. Asszem kénytelenek leszünk. Ma elolvasom a szerződést, hogy mikor is kell akkor felmondanunk az albérlőknek. Boldogok lesznek gondolom és csak reménykedem, hogy a fennmaradó idő alatt nem amortizálják le a lakást. Bár eddig nem sok panasz lehetett rájuk, viszonylag normálisak.
Hát ilyenek foglalkoztatnak mostanában. Meg még sokminden, de azokról majd csak később.

Nincsenek megjegyzések: