Összes oldalmegjelenítés

2005. szeptember 5., hétfő

Újra itt...

ami egyenesen arányos azzal, hogy vége a szabinak. Rövid volt szegény, de legalább volt és klassz időt sikerült kifogni.
Mondták is, hogy mindenki hozzám fogja igazítani a szabiját, mert amikor én megyek, akkor jó idő van. hehe
Beszélgettem J-vel ők nemrég költöztek Érdre, hogy mondjon már pár keresetlen szót a városról, mert annyian fogják a fejüket, ha kiejtjük a szánkon, hogy oda szeretnénk költözni. Nos ő csak jókat mondott róla, áradozott úgyhogy most egy kicsit megint kedvem van arrafelé is házakat nézni. Persze az sem elhanyagolandó tényező, hogy kb. 10 millával olcsóbbak arrafelé a házak. És az a fennmaradó pénz pedig nagyon kellene nekünk berendezésekre... hát könnyen lehet hogy mégiscsak érdi lakosok leszünk.
A héten megfogadom Cs. ajánlatát és 9-re járok és 3-kor elhagyom az irodát. A kutya sem keres itt minket, mi a fenének üljek a nagy semmire. Ill. holnap még addig sem, mert 2-re megyek fodrászhoz, aztán meg elviszem az esküvős képeket végre előhívatni... már éppen ideje.
Ma meg elmegyek a bankkártyámért, nagyon remélem hogy elkészült, a telefont nem veszik fel, ez egy kicsit furi egy bankfióknál, de én már nem csodálkozom semmin sem.

Nincsenek megjegyzések: