Összes oldalmegjelenítés

2007. május 9., szerda

J. postja

Tegnap kaptunk - nem túlzás - kb. 20 kg babaruhát 0-tól úgy 1 éves korig. Két iszonyú nagy szatyor, telis-tele aranyosabbnál aranyosabb ruhácskával. J. ma bejött és hazaviszi őket. Amikor meglátta a mennyiséget közölte, hogy nem kamionnal jött. Hehehe.
Asszem a múltkori bécsi babakocsi-vadászaton rájött arra, hogy nem baj az, ha egyetlen magzata 1x-2x használt rugikban fog majd feszíteni otthon, mert iszonyatos árak vannak bébifronton. Szóval hazavitte a cuccosokat, és otthon majd belevetem magam a kupacba, mint Dagobert bácsi a lóvé közé.
Felvittem őt az étterembe, telepakolta magát bécsi szelettel, a csomagokkal ellavírozott a kocsihoz, majd a Mammutban részt vesz egy - remélhetőleg - kiadós thai masszázson. Mondhatnám hogy jó neki, de nem az. Legalább 3 helyen van gerincsérve, csigolyakopása meg még ki tudja mi mindene, és ugye a már második hónapja tartó felújítás baromira nem tesz jót neki. És még nem is hurcolkodtunk vissza.... na mindegy.
Aztán még elmegy a Kikába, hogy felmarja a tegnap említett lámpákat, és vesz még egy szál szegőlécet a parkettához, merthogy kevés lett. :o) Szép, tartalmas nap. Jó neki.
Jé, ez egy J-s post lett. Éppen ideje.

Nincsenek megjegyzések: