Összes oldalmegjelenítés

2011. február 25., péntek

Feladom

Úgy tűnik ez a hét azért jött létre, hogy nekem rossz legyen.
Kezdem a tegnap estével.
Tényleg sok dolgom volt, de úgy gondoltam, hogy sitty-sutty megcsinálom és még játszani is marad időm Lilivel. Erre porszívózás közben észrevettem, hogy folyik a víz (természetesen fekete víz) a kazánból. Hihetetlen szerencse, hogy apu ott volt, különben fogalmam sincs, hogy mit csináltam volna. Mosókonyha kipakol, minden úszik, a koszos meleg vízben, apu szitkozódik, én is, Lili kíváncsian dugja a fejét a réseken, hogy lásson valamit. Laza fél óra után apu nagyjából lokalizálta a helyzetet. Próbálok szerelőt hívni, aki közli - anélkül, hogy tudná mi a baja a gépnek - hogy ha kijönnek az netto 22.000.- és ha alkatrész is kell, akkor az ugye még rájön, de nem tudja mennyi. Anyádnak. A hirdetésükben ingyenes kiszállás van írva, nem is tudom mennyi lenne, ha még azt is felszámolná. Nem tudom mennyi munkájuk van, nem is érdekel.
Mindegy, este megkapom egy bevált gázos számát, akinek baromi szakszerűen elmagyarázom, hogy milyen a gép (fogalmam sincs) és mi baja van (fogalmam sincs), de mázli hogy hozzászokhatott a béna nőkhöz, mert mondja, hogy mi a baja és tényleg!!! Állítólag ma 10 óra körül mennek és csodát tesznek vele.
Majd ma reggel vár az sms, hogy Lili ne várja a keresztanyjáékat - nagyjából másfél hete gyúr rájuk - mert a keresztapja az intenzíven van, tegnap háromszor állt le/állították le a szívét és újraindították. Valólszínűleg a jövőhéten megműtik, valami olyan cuccot kap, ami hasonló a pészmékerhez (sicc), csak éppen újra is éleszt, ha úgy dönt, hogy leáll a szíve. Fasza.
Túl azon, hogy rettenetesen sajnálom a dolgot, Lili nagyon csalódott lesz. Imádja a keresztanyját és persze a 3,5 éves tökfejével még nem érti meg, hogy mi a helyzet, csak annyit, hogy be lett csapva.
Eddig ennyi, meg még fáj a torkom de rohadtul, bár ez az előzmények tükrében lótúró.
A hétvége többi programját nem publikálom, mert amilyen szerencsém van, azokkal is lesz valami gikszer.
No comment.

2 megjegyzés:

kovtama írta...

Szia, hát ezek nem jó hírek és ilyenkor szokás azt mondani, hogy ennyi rossz után csak jobb jöhet....amiben én nem szoktam hinni, de neked kívánom, hogy tényleg legyen a hétvégéd és az utána következő napok sokkal jobbak.:)
Mondjuk egy jó kis tavaszi idő már sokat dobna az emberen, vagy legalább is egy kis napsütés.

MuciFoci írta...

Jajjj.... Nagzon sajnalom, igazán szar hetetek volt (van).

Minden jot kivanook a beteg rokonnak es remelem hogy a hetvegetek mar jobban alakul!