Összes oldalmegjelenítés

2006. június 21., szerda

Reggel a villamoson egy koszos, büdös, részeg és erősen hajléktalannak kinéző képződmény körbeköpködött mindent és mindenkit maga körül. Ha nem köpködött, akkor káromkodott. Ha ezt sem, akkor belekötött az élő fába is. A közönség a Moszkváig bírta. Akkor szóltunk a villamosvezetőnek. Mire ő odaért, egy cigány hapsi éppen gyepálta koszosbüdösköpködőst. Jó reggelt.
A piacon drágaság van. Egy sima tökfőzelék kb. 1000-ból jön ki. Másfél kiló tök és két csomag kapor 780.- és még a tejföl stb. A feltét még sehol. Elképesztő.
Ja, és rohadt meleg van. Ma még nem pusztult meg a légkondi - tegnap átlag 20 percenként purcant ki - így most itt kibírható valahogy, de tegnap legalább 40 percig tartott, mire otthon nagyjából magamhoz tértem.
Ma érkezik G.W.Bush, hogy szakadna rá az ég. És mi ma akartuk megkeresni a reptér környéki parkolót, ahol majd a kocsit hagyjuk. Ma nem fogjuk, sőt holnap sem, mert B. holnap megy a francba. Remek.
Tegnap telefonáltak ámerikás barátaink, hogy július 10-én érkeznek és augusztus 10-én távoznak. Jó. Mi 9-én elmegyünk Rodoszra, és 23-án jövünk. Aztán az utána levő hétvégét sem áll módunkban velük tölteni mert fürdőruha bemutató lesz Gödön egész hétvégés semmittevéssel. Úgyhogy számításaink szerint csupán egy hétvégét kell eltölteni velük. Most éppen házat akarnak venni a Balatonnál, vagy lakást Pesten. Mondtuk, hogy nekünk van egy eladó. A lelkesedésük nagyjából addig fog tartani, amíg meg nem érkeznek. Ez hosszú évek tapasztalata.
Konklúzió: magasröptű ámerikás barátaink látogatása Gy-re hárul, elvégre az ő gyerekkori barátja meg 6 gyereke. Élvezze őket ő. Meg állítólag őhozzá jönnek minden évben. A mi kontónkra.

Nincsenek megjegyzések: