Összes oldalmegjelenítés

2006. március 29., szerda

UPC

UPC bekaphassa, de azon belül is xy "vezető értékesítő" úr. Maga az ürge egy nagy adag gusztustalanság, de ez nem is lenne lényeg. A bosszantó az, hogy havi 3100.-ért akarta ránksózni az HBO előfizetést, ami most 1990.-ba kerül. (anyád1!!!)
lassan 3 héttel ezelőtt megígérte, hogy bedob egy meghatalmazást, amit azóta sem tett meg (anyád2!!!!)
az HBO-t április 15-ig ígérte ingyenes szolgáltatásként, erre tegnapelőtt kikapcsolták, reklamálni nem tudok, mert még nincs ügyfélszámom, ami majd csak az első csekken lesz rajta (anyád3!!!)
a Moszkva téri irodában egy tenyérbemászó képű ficsúr lekezelően közli, hogy meghatalmazást kell kérjek a saját férjemtől ahhoz, hogy módosíthassam a szerződésünket, melynek keretében havonta 1990.-tal többet fizethetünk nekik (anyád4!!!)
ugyanebben az irodában majdhogynem a mellméretemet is elkérik ahhoz, hogy megmondják az ügyfélszámomat, melynek segítségével bármilyen problémát el tudok intézni telefonon, interneten stb. (anyád5!!!)
Na jó. A meghatalmazást kitöltöttem, és aláírtam J. helyett is, munka után visszaviszem ficsúrnak és ha nem lesz elég nyájas kérem a panaszkönyvet és beírom, hogy xy vezető-értékesítő úr megbízhatatlan, etikátlan és nagyban hozzájárul a UPC jó hírnevének eltiprásához. Hrrrrr....

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

majd egyeztesd azért J-vel, hogy aláírtad a nevében a meghatalmazást, hátha felhívják, hogy rákérdezzenek :)

muzli írta...

J. a férjem, csak megbocsátja, meg kapcsolni is szokott...