Összes oldalmegjelenítés

2005. augusztus 18., csütörtök

Munkácsy :o(((

Kapja be a Nemzeti Galéria tövig. A kiállításra 2 helyen lehet jegyet venni. Ebből az első a főbejáratnál van, ahol nagyjából 1000-1200 ember állt sorban. Aztán van a másik a belső udvaron. Odamegyünk, ott kb. 60-an állnak. A sor végén két barom vagyonőr, akik közlik, hogy legyünk szívesek átmenni a másik sorba, mert itt a pénztár 5-kor bezár és amott meg este 10-ig lehet bemenni.
Na a jó édes anyátokat. Ha a kiállítás este 10-ig nyitva van, akkor úgy gondolom jogos igény - legfőképpen ha a belépő 1500.- hogy MINDEN pénztár legyen nyitva legalább este 8-ig. Persze elmondtam vagyonőrnek, aki sajátmagát meg nem hazudtolóan bólogatott nagyokat. Bunkóbéla.
Átmentünk a másik sorba az 1000 ember mögé. Negyed óra alatt kb. 2,5 métert haladtunk, a sor szerintünk kb. 600 méteren keresztül kígyózott. Húsz perc múlva kiállítunk a sorból, sétáltunk egyet a várban, megnéztük hogyan készülődnek mára a Mesterségek Ünnepére az árúsok, ettünk egy fagyit, megcsodáltam az egyik kedvenc ékszerészem boltját kívül-belül, aztán hazavittük anyut. Hát ennyit Munkácsyról, a Nemzeti Galéria pedig továbbra is kapja be egymás után legalább negyvenszer. ~:o(((((

2 megjegyzés:

panka írta...

Jogos a felháborodás. Egyébként nincs lehetőség előzetes telefonos foglalásra?

muzli írta...

Sajna nincs. De akiknek volt belépőjük, mondjuk VIP, vagy kapták vmi cégtől, na azok nagy arccal behúztak a tömeg előtt. (világos, én is ezt tettem volna, ettől függetlenül bosszantott).
Na mindegy, ma is megnézem mennyien állnak, de nem is akarok bemenni, ma Mesterségek Utcáját nézek. Jusztis. ;o)))