Összes oldalmegjelenítés

2010. augusztus 23., hétfő

Close

A Balaton, az mindig Balaton marad. Augsztus 20-a után megszűnik az élet, vagy legalábbis alig észrevehetőre zsugorodik.
Vasárnap még sokan voltak Tihanyban - mesés volt hajózni Alsóörstől Tihanyig, majd ezerrel robogni a kisvonattal az apátságig, betegre enni magam lángossal, majd fáradtan hazamenni - de ma már lazán vásárolhattunk a közértben lökdösődés nélkül és szerintem a jövőhéten megint 20.- alatt lesz a kifli a közértben. A kemping lassan kiürül, a strandon oda rakod a törölköződ ahová akarod és senki nem teszi a nyakadba.
Mi pedig szombaton hazautazunk.
De előtte szerdán még hazaugrunk egy laza szülői értekezletre az oviba, és előtte még talán fel tudom tölteni az otthoni kongó hűtőt, hogy szombaton ne kopogjon a szemünk az éhségtől ha nagy nehezen hazavergődünk. Legalább a minimál elvárásnak feleljen meg szegény pára.

Lili úgy tűnik allergiás lesz, mert 3 napja maximálisan produkálja az allergia minimális követelményeit - hapci, orrfolyás, szemviszketés/dörzsölés/pirosodás. Otthon mindenképpen elviszem dokihoz, de addig is kell valami átmeneti megoldás. Talán holnap J. tud hozni Törökbálintról valami csodaszert. Szegény kisegér piros szemekkel néz nagyokat, olyan mint egy nyuszi.

Nincsenek megjegyzések: