Összes oldalmegjelenítés

2009. január 4., vasárnap

Fülbevaló saga II.

Volt már nekünk több menetünk is a fülbevalókkal, aki olvassa a blogot talán emlékszik. Lili az 1 éves szülinapjára egy gyönyörűséges új fülbevalót kapott a keresztanyjáéktól. Hurrá, gondoltam úgyis hamar sor kerül rá, hiszen átlagosan két hetente akartuk elhagyni a családi ereklyét.
A büdös ereklyéje nyilvánvalóan megérezte, hogy veszélyben a státusza, mert augusztus eleje óta egyetlen egyszer sem kapcsolódott ki és az új fülbevaló csendben várt a sorsára.
Kicsit már kellemetlen is volt, mintha nem akartuk volna, hogy a gyerek hordja....
Na mindegy. Ma tadadadaaaaam - naná hogy fürdés közben - egy gyenge pillanatában megadta magát a baloldali delikvens. Villámgyorsan kicseréltük az újra, gondoltam ki a túró veszi észre, hogy felemás a gyerek fülbevalója, úgyis sapkában van. De mire végiggondoltam J. kikapta a másikat is, így jelentem a becses régi fülbevaló kiszolgálta magát, hordta 3 generáció a családban, és most ismét pihenhet a helyén és várhatja az új, a negyedik generációt. Remélem szép hosszú álma lesz, úgy még 24-25 éves. Jó éjszakát kedves három kék pöttyös baba fülbevaló.

Nincsenek megjegyzések: