Összes oldalmegjelenítés

2012. január 8., vasárnap

A hétvége margójára

- Straussal, Montival, Liszttel és Offenbach-al kezdeni a hétvégét jó ómennek bizonyult. Még J. is jól érezte magát, ami az ő extra visszafogott stílusát tekintve már őrült, izzadásig történő tombolással tűzdelt csápolásnak minősült.
- A raccsolós, vicc-elrontós, zavarban lévős polgármester nagyon helyes tud lenni.
- Ti hallottatok már japán cigány prímásról? Én láttam is. Hát.....
- Sapka nélkül kimenni a Kopaszi-gátra baromság és előjegyzés a homloküreg-gyulladásra. Konklúzió: soha ne higyj férfinek a "Fújkintaszél?" kérdésre adott válaszát illetően még akkor sem, ha előtte fél órát kutyát sétáltatott az utcán.
- 4 gyerek nagyon-nagyon sok.
- Nagy kárpótlás, ha 8-an ülünk az asztal körül és mindenki kukk csendben nyomja a sütőből frissen kikapott rakott tésztát, aminek az egyik felét még előző éjszaka fél kómásan dobtad össze, hogy gyorsabban kész legyél vele.
- Jó nekem, ha elég csak annyit mondjak neki, hogy "Allee fél 6", és tutira ott lesz és tudom, hogy az első mondata a "Nebazdmeg!!!" lesz, az utolsó meg az "Igazadvan."?
- Büszke voltam, amikor egykeként zokszó nélkül megosztotta a többiekkel a kedvenc csokiját. Kis visszaigazolás, hogy jól csinálom.
- A 4 éves könnyben úszó barna szemek extra hosszú szempillákkal keretezve csodákra képesek a pasiknál. Ezekkel lazán levett a lábáról egy 6 évest, egy 17 évest, egy 41 évest, egy 52 évest. Másfél nap alatt. Beszarás. A következő életemben barna szemeket akarok.
- Az "Azt hiszem anya ez a kabát nagyon elegáns és a szabása különösen jól áll neked" - mondat természetes a négyéves szájából?
- A "Szeretlek anya" - mondatnál nincs jobb a világon.

Nincsenek megjegyzések: