Összes oldalmegjelenítés

2010. június 21., hétfő

No ez is eljött

Kissé vicces - és asszem nagyon hosszú hétnek nézünk elébe.
A héten van az ötödik házassági évfordulónk. Ezzel mindig hadilábon állok, J-nek eleve nehéz bármit is venni, de házassági évfordulóra meg végképp. Nem is tettem.
Csütörtökön leköltözünk Alsóörsre, visszük a betyárbútort - nem kell részletezzem gondolom, hogy tudjátok ez igen mókás egy még nem is háromévessel. Két kocsi totál felpakolva...
És a lényeg, hogy szombaton hajnalban indulunk Olaszországba egy hétre.
Tehát le kell cuccolni az egész nyári vackokat úgy, hogy az olaszországi ezer vacak külön legyen már pöccre pakolva..... egyelőre elképzelni sem tudom és húzom-halasztom, úgyis nekem kell megcsinálni a nehezét.
Lilivel pakolni szinte lehetetlen, többet visz vissza, mint amit már kikészítettem és lazán szétdobál mindent, amit már összehajtogattam.
De választhatom még a hisztit is.....
Ennyi program mellett pénteken este asszem nem lesz idő és kedv a házassági évforduló ünneplésére, fullra megrakott kocsi, játékok és szendvics-készítés közepedte, valamint kora hajnali ébredés előszeleként.
Mindegy, majd ha visszaérünk - és egyáltalán túléljük a kétszer legalább 8 órás utat Lilivel - bepótoljuk. Csak az már nem lesz ugyanaz. :o(
Annyi baj legyen.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jaj, ismerős :( Már két napra is idegesen állok neki, ráadásul most már két gyerekre. És utólag mindig rájövök, hogy a fele is elég lett volna!
Jó pihenést, napozást! :)

Nekünk is idén volt az ötödik - mi sem szoktunk semmit - de idén muszáj volt egy kis apróságot: egy cicás és egy kutyás kulcstartóba gravíroztattam az 5-öt :)
ARic

muzli írta...

Mi megbeszéltük, hogy az idén az Üdülési Csekk saját magunkra történő elköltésével ünneplünk. Lefoglaltunk egy négynapos csomagot Egerben. Remélhetőleg jó idő lesz....