Összes oldalmegjelenítés

2010. június 7., hétfő

És megkapta


élete első virágját egy kisfiútól. Miközben nagy lelkesen motoroztak a játszótér elkerített betonpályáján, a kisfiú lehajolt és odaadta neki a szál pitypangot.

Lili nézte nézte, majd elvette és lazán odavetett egy "Köszit". Aztán gyorsan odahozta nekem.

Igen, ilyen kisfiúk is vannak.

A következő "lovag" nagyjából annyi idős volt, mint "Pitypang" úrfi, de ő közölte Lilivel csúszdázás közben, hogy:

- Na mi van, bírod a boxert? Mert ha akarod úgy belédboxolok, hogy sírsz majd mint egy kutya.

Apuka pedig büszkén hallgatta a padon a kisfiát, akit - bocs - legszívesebben visszaküldtem volna anyukájába. Igen, ilyen kisfiúk is vannak.

Előbbi nem volti divatosan öltöztetve, kissé még nagy volt a szandálja és kopottka, de kedves volt és szépen beszélt a nála legalább 2-3 évvel kisebb lányommal.

A másik divatos volt és "trendi" apukával együtt, meg egy bunkó. Apukával együtt. És nagy arccal, neveletlenül és beképzelten beszélet a nála 2-3 évvel fiatalabb lányommal.

Remélem Lili egyszer majd egy Pitypang úrfit talál magának.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak beleolvastam blogodba egy kicsit.Ezt a történetet nem tudom szó nélkül hagyni. Pitypang úrfi akár az én kisfiam is lehetne./Nekünk sem telik divatos ruhára/Ő is mindíg megajándékozott valakit virággal az oviban vagy a játszótéren.Kedves és mosolygós, jószándékú kisfiú,barátkozni akart.De "nagyarcú" gazdag szülők gyerekei nálunk is azt képzelik mindent megtehetnek.És fellépésükkel már az ovódában sikert aratnak.Az utolsó mondatod-Remélem Lili egyszer majd egy Pitypang úrfit talál magának- nagyon köszönöm.Nem is tudod milyen jól esett
Gréta

muzli írta...

Szia Gréta, örülök neked, gyere máskor is. :o))