Összes oldalmegjelenítés

2008. október 21., kedd

Nos, Lili 4 napig éjjel-nappal sírt, hisztizett, sikított, mígnem vasárnap este történt valami. Két és fél napig hol hőemelkedése, hol láza volt, mígnem szombaton estére eltűnt.
Minden gyógyszeres és homeos tudományomat és tárházamat bevetettem, de 100%-os biztonsággal ki merem állítani, hogy egyetlen fogzást könnyítő izé sem ér az ég egy megadta világon semmit sem. Egy gyerek vagy könnyen fogzik, vagy nem.
Lili vagy nem.
Szégyen ide-oda vasárnapra J-vel együtt teljesen és tökéletesen leamortizálódtunk, azóta is csak szedegetjük a romjainkat.
És amikor tegnap ismét elkezdett fájni a torkom és Lili ismét elkezdett köhögni, na akkor elhagyott a hidegvérem.
Marhára unom, hogy átlagban 2 hetente lebetegszem, és Lili is eléggé göthös már hetek óta. Mi mától Echinacea cseppeket szedünk - jó hogy nem tudtam, hogy milyen pocsék íze van, különben egy forintot sem adtam volna érte - de Lili még nem szedhet ilyet.
Szóval ha valaki tudja, hogy a 14 hónapos milyen immunerősítő akármit ehet a gyümölcs és az anyatej kivételével, az ne sajnálja a billentyűzetét és ossza meg velem.
Hát ennyi.
Asszem ránkférne néhány nyugodt, torokfájás- és hisztimentes békés nap. Nagyon ránkférne.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sinupret cseppek - iszonyat rossz ízű, de tejbe, gyümibe keverve be be lehet adni. Vagy Cebion multivitamin cseppek, ez finom gyümölcsízű. Mind a kettő mehet már az ő korában.

muzli írta...

köszi, Sinupret van, azt adom a köhögésre, ami egyelőre nem alakul. A másikat nem ismerem, utánajárok, köszönöm szépen.