Összes oldalmegjelenítés

2007. október 18., csütörtök

Mindennapok

Teljesen eseménytelen hét. De tényleg.
Hétfőn voltunk oltáson, kedden ortopédián, és eljött egy barátnőm (jó, hogy itt volt nagyon) szerdán nem történt semmi, ma kaptunk egy bírósági végzést (qrva anyjukat baromira nem kellett volna nekik már kiküldeni, mert a dolog ezelőtt másfél hónappal tisztázódott), Jani felhívta a kardiológust, szerdán lehet menni hozzá, de addig még szerezni kell egy beutalót a körzetitől és voltunk a csarnokban, ahogy minden csütörtökön.
Második hete töröm a fejem valamin, ami egyre inkább kezd kikristályosodni bennem. Nem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán, azt meg végképp nem, hogy tudnám-e csinálni, de beleéltem magam veszettül. És J. is benne lenne. Folyamatosan utánajárok a dolognak, meglátjuk.
Ja, és miután a hűtőgépet ugye kamatmentes hitelre vettük, így bekerültünk a bank adatbázisába, ahonnan átlagosan havonta felhív egy nőci és megdicsér minket, hogy milyen nagyon ügyesek vagyunk hogy rendesen fizetünk, és ilyen és ilyen hitelkonstrukciókat kaphatunk ha kérünk, mert mi milyen baromi jó ügyfelek vagyunk. Sose fogjuk tudni őket levakarni.

Nincsenek megjegyzések: