Összes oldalmegjelenítés

2007. október 14., vasárnap

Öböl

Tegnap a szeles idő ellenére - miután Lilit jól becsomagoltuk a vadi új nyulas overáljába, amit fél órán belül naná hogy leköpött - elmentünk megnézni a sok vitát kiváltott Kopaszi-gátat, vagyis Újbuda új leendő kulturális stb. létesítményét, az Öblöt. És jól tettük.

A kerületi újságban már hónapok óta arról van szó, hogy a kerület elkótyavetyélte a területet ezért magántulajdonba került, és akkor most jujj meg jajj, meg majd nem mehetnek be az emberek meg akármi.

Hát jelenleg be lehet menni, ingyenes a parkolás - még az idén - és ki merem jelenteni, hogy oltári jól néz ki az egész. Van/lesz szabadtári színpad, ami a vizen van, mármint a színpad, mert a nézőtér az nem, van fövenyes rész, a napozni vágyóknak, vannak wc-k, padok, gyönyörűen van parkosítva az egész, guszta leendő vendéglátóegységek épülnek, szóval színvonalas az egész. Nem értem, hogy miért baj az, ha egy magánbefektető haszonnal akar valamit működtetni, ha már egyszer iradatlan mennyiségű pénzt belefektet valamibe.

Szóval szép, modern, új, guszta, és őrökkel teli a park. Még közel sincs készen, de gőzerővel dolgoznak. Csatolok egy képet, hogy a tervek szerint milyen lesz ha kész lesz. Nyilván nem lesz ingyenes a bejutás, de ha van egy kis esze a tulajnak, akkor normál árakat kér majd, és akkor hipp-hopp meg fog térülni a befektetése, mert nagyon nagy szükség van egy ilyen létesítményre. Szerintem.

Nincsenek megjegyzések: