Összes oldalmegjelenítés

2007. október 10., szerda

Lili a héten eddig királylányos oldalát mutatja. Ébredéskor minden alkalommal széles mosollyal csábít, napközben alszik egy kicsit, békésen eljátszadozik, vidorkodik és újabban hosszan nézelődik a séta alatt.
A héten eddig megáldotta egy apáca, bebambult a kocsiba legalább 6-7 kisgyerek hangos BABA!!! felkiáltással, és rácsodálkozott 3 öregasszony.
Találtunk a közelben egy pici de aranyos játszóteret és megkerestük a nagy komolyat a Feneketlen tónál. Borzalmas sokan voltak. Találtunk egy másikat ami nagy és üres, na ott van egyedül hinta az egészen piciknek. Amolyan "kaloda" szerűség, de tutira nem potyog ki belőle a törpe delikvens. Hát nem tudom, most választhatok - majd - hogy a gyerek egyedül hintázzon biztonságosan vagy gyerekek között és majd csak akkor ha fixen tud ülni a hintán. De ez még odébb van.
J. dolgozik - valakinek azt is kell, én meg lassan helyre teszem magamban, hogy nem tudok most úgy helytállni a háztartásban és minden máshol, mint eddig, Lili rengeteg időt leköt, de nem is baj, most ez a dolgom. Csak fel kellett dolgoznom.
"Fájdalom díjul" vettem a múlt heti Elle napon egy Kipling táskát magamnak - igen, nagyjából az 500. darabot - már nagyon régen fájt rá a fogam. Őrült az ára, de nem bántam, az idén nem nagyon vettem magamnak semmit sem, hát most bepótoltam.
Lili a hétvégén kapott a szobájába szép szőnyeget, fehér szekrénykéket, amik polcosak, pici asztalt pici székekkel, egy nagy szőrös kutyát, mi meg kaptunk neki bébiőrt. Merthogy a kisasszony úgy 3 hónapos kora körül - terveink szerint - beköltözik a szobájába ágyastul, mindenestül. Már most tudom, hogy nagyon fog hiányozni, de így döntöttünk(tem). Szépen alszik éjszakánként, remélem hamar megszokja majd a szobáját.
Elkészült az egyedi névtáblánk a bejárati ajtóra. Nem szánom reklámnak - egyszer már áradoztam a lány munkáiról úgy május körül - de itt láthattok csodákat. http://www.nevtabla.hu/
És most megyek, mert Lili felébredt.

Nincsenek megjegyzések: