Összes oldalmegjelenítés

2007. március 29., csütörtök

Hrrrrrrr...

Megvan az első gebasz. Összeugrottam a víz-gázszerelővel. Elképesztő, hogy mit művel. Alig-alig csinál valamit, senki sem tudja mikor jön-megy, arcátlan, előleget akar és le.aszta a telefont ma reggel. És persze naná, hogy teljesen meg van sértődve, mert szóltam hogy azért már bocsi de talán mégsenem így kellene csinálni a dolgokat. Holnap reggel 8-kor a harc folytatódik. Személyesen. Ahogy öregszem egyre inkább rühellem, ha át akarják vágni a fejem. Márpedig ő ezzel próbálkozik.
Eddig tündibündi voltam, most ennek vége. Mindennek van határa. Ennek itt volt.
Lehet, hogy nem véltetlen az az egybeesés, mely szerint kiderült, hogy a felesége az a Pálma néni, akit az általános suliban ki nem állhattunk, mert negédes hülye banya volt? Lehet, hogy ő próbál meg így bosszút állni. Nem fog neki összejönni, az tutifix. Harcicsirke jelmez felvéve, önbizalom-emelőnek J. is ott lesz velem.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na, mi volt?

muzli írta...

Megbeszéltük vele, hogy hétfőn 8-kor kezd, kedden este befejezi. Egyébként nemhogy előleget, de egy fél fityinget sem kap. Ja, és továbbra is hazudik. Örülök ha elhúz a fenébe, soha többé nem akarom látni. Csalódtam.