Összes oldalmegjelenítés

2007. március 21., szerda

Hű, hát hétfőtől tényleg belecsaptunk. Hétfőn reggel kiverték az ablakokat, estére be is tették az újakat. A fürdőszobát is szétbombázták, az előszobákból felszedték a parkettákat, a villanyszerelő már második napja üzemel méghozzá nem is rosszul, vettünk kazánt és lefoglaltunk egy francia ágyat, mivel az eddig használtat használhatatlanná nyilvánították a fiúk. Most éppen a kéményt bélelik, J. veri a csempét mindenhol, ahol éri, holnap apu meg egy kőműves megszűntet egy ajtót csak azért, hogy csináljanak is rögtön egy másikat. Hétfőn remélhetőleg megérkeznek a burkolók, hát egyelőre itt tartunk.
Gyermekkel minden rendben van - legalábbis a dokibácsi ezt mondta - és én is így érzem. Mindenféle AFP meg miegymás példásan tökéletes és ez lesz az első hónap, hogy nem kell menni semmiféle vizsgálatra. El sem hiszem. Egy hónap orvosok nélkül. Egyáltalán nem fog hiányzoni azt hiszem.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ennyi minden egyszerre??? Hááát ez nem semmi. D.Ju.

Névtelen írta...

milyen pasik mondanak véleményt az ágyról??? J. mit szól ehhez a többesszámhoz? ;)
amúgy jó, hogy halad a dolog és veled is minden okés! :)
sorsi

Névtelen írta...

???????????

muzli írta...

Asszem szóltam már picit lejjebb, hogy ha nem derül ki, hogy ki vagy, töröllek. Ez történt most is. És a jövőben is ez fog. Kérem tud. venni.