Összes oldalmegjelenítés

2006. október 5., csütörtök

Dáliánál láttam, de muszáj betegyem. Az utóbbi időben nem röhögtem ilyen jót. Pedig lehet, hogy nem is nevetséges, de azért mégis.

Ultimátum Orbán Viktornak
olvasói levelek
Népszabadság 2006. október 5.
8,6 millió NEM a Fidesz- KDNP-MIÉP-Jobbik szavazótáborba tartozó magyar állampolgár nevében felszólítjuk Orbán Viktort, hogy 72 órán belül mondjon le minden pozíciójáról és vonuljon vissza.

Amennyiben ezt nem teszi meg, a 8,6 millió nem Fidesz-satöbbi-satöbbi szavazó tiltakozása jeléül határozottan NEM megy ki a Kossuth térre, NEM gyújt fel semmit, NEM lenget árpádsávot, NEM komcsizza le a többieket.
A NEM Fidesz-satöbbi-satöbbi szavazók tiszta és hazafias érzésű tömegei demonstrációként filmnézéssel, kirándulással, fűben bukfencezéssel, gyerekhintáztatással, sporttal, piknikezéssel, krémesevéssel és kávézással, a radikálisabbak parkban olvasással fognak tiltakozni.
Figyelmeztetjük: nem viccelünk, ha nem hátrál meg, minden krémes el fog fogyni!
Aki egyetért, mondja: BIMBALLÓ!
Rác András
Budapest
U.i.: Kérem a névtelen fenyegetőzéseket és zsidózásokat a zsidozzlelegyszi@zsidozzlelegyszi.com.csi e-mail címre küldjék. Ezekből felolvasóestet szerkesztünk, amelynek helyszínére zöldszámon lehet bombariadókat bejelenteni.

Nincsenek megjegyzések: