Összes oldalmegjelenítés

2006. október 16., hétfő

Annyira gyönyörűséges ősz van, nem is emlékszem mikor volt ilyen. Szerintem hónapok óta nem esett az eső - ez mondjuk városi embernek jó, de úgy egyébként nem annyira praktikus, például lemoshatná már a port a városról egy jó kis zuhi - még mindig kellemes meleg van napközben, bár reggel már jólesett a kabát.
Pénteken nem jöttem dolgozni, elmentem J-vel Sopronba és átrendeztünk, kirakatot gyártottunk. Vitnyéd előtt egy kis faluban dísztököt vettünk, vagy 20-at pontosan a hatodáért mint itthon, úgyhogy otthon tele vagyunk tökkel. :o)) Jutott belőle az előszobába, a nappaliba, sőt még a fürdőbe is.
Szombaton lakberendezési kiállításra mentünk, aztán még elugrottunk - végre - a MaxCity-be is (kihagyható a dolog, bár gyönyörű ágyat láttunk éjjeli szekrényekkel) Totót lerakatoltuk anyuéknál, úgyhogy este érte kellett menni, és csatolmányként kaptunk finom vacsorát is. Nyamm.
Vasárnap délelőtt belehúztunk, főztünk, takarítottunk, rámoltunk, lakberendeztünk, méricskéltünk és számoltunk. El is ment az idő, a csempéshez már nem értünk ki Budakalászra, mert bezárt.
Így csak temetőjárat maradt meg egy kis bóklászás a Fukarban, viszont mostmár tudjuk, hogy minden mosogatógép egy méret, és normál áron lehet gyönyörű hűtőt venni és már nincsenek gombok a kerámialapos tűzhelyen, csak érintésre működik.
Szóval klassz három nap volt, meg voltam elégedve magunkkal.
Induljon a hét.

Nincsenek megjegyzések: