Összes oldalmegjelenítés

2005. december 19., hétfő

A hétvége

valahol félúton elmaradt. Illetve lehet, hogy volt csak én nem vettem észre.
Szombaton fenyőfavásárlás - állati szépet vettünk, persze Jani magára kente a fenyőgyantát és naná hogy az új kabátja volt rajta, úgyhogy első körben örömködés helyett bosszúskodás volt napirenden - délután meg végeláthatatlan sütisütés volt a napirendi pont. De legalább ezen is túl vagyunk.
Vasárnap délelőtt elkezdtük a nagytakarítást, viszonylag jól haladtunk de mázli, hogy Jani a héten már otthon van, egyébként csak amolyan nagyjából-takarítás lenne belőle.
Délután - végre - ideális idő volt némi Vörösmarty tér nézésre. Valószínűleg Budapest lakossága is ezt gondolta, mert iszonyú tömeg volt. Viszonylagos gyorsasággal megvettük amit meg kellett, aztán még elevickéltünk a Mekiig egy forró csokiért - a téren csak forralt bort lehet venni az meg brrrrr - és aztán nekiindultunk az Andrássy útnak. Egyébként is ez a kedvenc utcám Pesten, de most teljesen elérzékenyültem tőle, annyira gyönyörűen fel van díszítve.
Útközben találtunk egy antikvitást, minek eredményeképpen velünk jött egy 70-es évek beli Bánk Bán 3 db-os és szövegkönyvvel ellátott példány (nem vagyok normális), valamint egy ősrégi Mezey Mária duplalemez. Meg majdnem Latabár cvikkere is, de az ára 130.000.- kissé elnagyoltnak találtatott, így a vitrinben maradt.

Nincsenek megjegyzések: