Összes oldalmegjelenítés

2011. március 15., kedd

Hosszú hétvége

Csak ilyen hétvégéket kívánok magunknak az eljövendőben.
Szombaton elmentünk a Skanzenbe. Nekem ez mindig kicsit misztikus, mert gyerekkoromban voltam kb. kétszer, aztán J-vel egyszer - nyakig érő sárban kb. 20 percet - aztán azóta akárhányszor el akartunk menni, sose sikerült. Vagy azért, mert annyian voltak, hogy esélyünk sem volt, vagy valahogy elmaradt.
De most szerencsénk volt, Lili imádta. Rengeteg program volt, persze nagyrész március 15-re hajaztak, de volt papírvirág készítés, volt mézeskalács kóstolás, gyertyaöntés és még ezer más. Természetesen mindet végig csináltuk, Lilinek legjobban a játszóudvar tetszett, tele volt népi gyerekjátékokkal. Szóval megyünk még oda.
Vasárnap irány Alsóörs. Az első balatoni hétvége az idén. Nagyon szép időnk volt végig, jó volt rövid ujjú polóban kolbászolni, biciklizni, még fagyit is ettünk, Csopakon volt egy kis fesztivál, egyszóval minden a helyén és minden rendben volt. És akkor most holnap irány a meló. Levezetésképpen csekkeket rakosgatok, a webáruház megrendeléseit, számláit rendezem, meg még ami eszembe jut.
De jó hír, a héten csak 4 napot kell dolgozni.
Rossz hír viszont, hogy a 4 napból a negyedik szombat. Basszus.

Nincsenek megjegyzések: