Összes oldalmegjelenítés

2010. július 7., szerda

Egyébként

megérkeztünk Lignanoból.
Az egész úgy ahogy van felülmúlta minden várakozásomat. Istentelenül elfáradtam azon a héten, és éjjel 3-kor indultunk, de jó döntésnek bizonyult, hiszen kora délután Lili már a tengerben pancsolhatott önfeledten.
Önfeledten igen, mert nem zavarta hogy sós a víz, hogy jön a hullám, hogy meleg a homok. Imádta az egészet, édes kis vízicsikó volt.
Az appartmanunk kifogástalan volt, mosógép és mosogatógép is volt meg légkondi, tiszta szép bútorok, és a tenger tényleg 150 m-re volt, nemcsak rekálmfogásnak írták. Puccos kertvárosi rész elegáns villákkal, és a 6 lakásos épületben mi voltunk egyedül. Volt 2 erkélyünk meg még vasalódeszkánk is, ha akartam volna vasalni - nem akartam.
Az közvetítő iroda hihetetlenül laza volt, se kauciót nem kértek, csak a kezünkbe nyomták a kulcsot és pá. Aztán visszafelé a kezükbe nyomtam a kulcsot és pá. Viva olasz lazaság.
Egyelőre úgy tűnik, hogy jövőre veled ugyanitt. Még pár évig Lilinek az ilyen fajta nyaralás tökéletesen meg fog felelni, mi meg még egy picit várunk az extra menőkés nyaralásokkal, Lili úgyis túlságosan hamar nagy lesz. Addig tengerpart, homok, séta.
Képek később...

Nincsenek megjegyzések: