Összes oldalmegjelenítés

2010. április 23., péntek

Döbbenet

Két hete eszem a Gastroyal Zsírégetős kajáját. Kifejezetten finoman főznek, ám nagyon drága. A hét elején kell kifizetni az egész hetet, pénteken az aznapit és az egész hétvégi adagot odaadják, ergo igen szép csomag, a fél hűtő dobozzal van tele.
Történt, hogy a mai nap nem volt lehetőségem megvárni, míg a fickó kihozza a cuccot, de volt ilyen máskor is, semmi gond, felakasztja a kilincsre, senki nem piszkálja.
Eddig.
Ugyanis amikor Lilivel délután hazaértünk, a kajának nyoma sem volt. A szomszéd irodába nem adták le, adta magát a gondolat hogy nem hozták ki. Első felindulásomban írtam is egy panaszlevelet.
J. közben hazaérkezett, és egy szomszéd néni mondta, hogy ő még délután 1-kor látta az ajtóban a kosárnyi cuccot.
Pironkodva új levél írás, bocsika nem Önök tolták el a dolgot, panaszlevél storno.
J. közben kitalálta, hogy körbekérdezi mind a kettő emeleti szomszédot, hátha átvette valaki.
Hát átvette. A második szomszéd problémás fia nemes egyszerűséggel levette a kilincsről, hazavitte, majd bezabálta a három napi adag felét és bevágta a szemetesbe az üres dobozokat.
A marha. Mert ha mondjuk a ház kukájába teszi senki észre sem veszi. De így a nevelőanyja azonosította a dobozaimat - én is a holnapi ebédem üres dobozát - és szegény apja kiperkálta a három napi kajám nemkevés árát.
A végén még mi éreztük magunkat rémesen, ők nemkülönben, a fickó meg persze nem volt otthon. (megjegyzem 2 méter magas, 120 kg-os, kopaszra nyírt, fekete egyenruhát hordó egyénről van szó és neeeem, neeem akarok semmiféle következtetést levonni....)
A lényeg: a fogyókúrámnak lőttek, és fogalmam sincs hogyan fogok viselkedni ezzel a szemét állattal, ha legközelebb látom.
(megjegyzem2: több rendőrségi ügye is folyamatban van az apja szerint és a múlt évben a mi lakásunk is telement könnygázzal, amikor 3 rendőrautóval és egy mentővel vonultak ki miatta, mert megfenyegette a családját és szétverte a lakás berendezését. A minimum amire számítok, hogy kinyírja a virágaimat)
Ötleteket kérek és testőri védelmet.....

Nincsenek megjegyzések: