Összes oldalmegjelenítés

2011. június 21., kedd

Utazunk

Ha valaki tisztában van a repülőre felvihető innivaló mennyiségével, milyenségével, kérem legyen olyan jó és ossza meg velem.
Helyzet a következő:
- először repülő gyerek tranzitban minimum 1 óra várakozás
- repülőút 2, 5 óra (jó, ott kapunk inni)
- repülőgépről le, buszra fel és még onnan 125 km utazás legalább 40 fokban.

Szóval a kiskorúnak igencsak szüksége lesz innivalóra, de nem tudom, hogy vihetek-e neki és ha igen mit és mennyit és hogy.
Vagy vegyem meg a tranzitban és akkor már felvihetem? Vagy hogy a francban van ez???
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!

4 megjegyzés:

Piglet írta...

A tranzitban megveszed és azt már simán felviheted a gépre. De a tranzitba be max. 1 dl.

amilgade írta...

Hát ez nekünk is probléma volt anno. Tranzitba megveheted persze tripla áron, de ez van. Nekünk a maradékot nem engedték föl, csak a gépről hozott fel nem bontott vizet. A buszos út rázósabb, de gondolom ott már tudtok venni.
Nyugi. A 3 éves gyerkőcöm 16 órás utat bírt ki, 2,5 órás átszállással, plusz 1 órás autózással a szálláshoz.;-)

muzli írta...

Köszönöm szépen a segítséget. :o)

MuciFoci írta...

Muzli, ha nem akarsz tripla aron venni, akkor vigyel magaddal ures uveget, es kerd meg a bufest hogy toltse meg vizzel. Osszesen maximum 1 liter folyadek/zsele lehet egy darab utazonal, de a termekek maximum 1dl-es csomagolasban lehetnek. Igen, ha aakarod, akkor vihetsz 10 db 1dl-s vizet is magaddal. (de inkabb ne... :D)

Leirasodbol igy elsore Torokorszagra tippelnek, vagy valami Gorog szigetre (talan kreta?) - ott meg mar olcsobb a viz. Sok vizet igyatok, foleg a kiscsaj, mert az elso repules mindenkire maskepp hat. a levego sokkal jobban szarit ott fent a femdobozban es fontos hogy hidratalt legyen (de ezt csak annak mondom aki nem gondolt erre meg). A repuloutakon mar egyre kevesebb vizet adnak, legutobb a Malev utaskiserojere legalabb haromszor kellett raszolni hogy hozzon vizet kulonben kidoglok... Viszont megtanultam hogy italosztaskor legalabb harom poharas rendelest adok le, az elszorakoztat engem egy darabig... :) Meg egy tipp: vihetsz neki szorpot is kis uvegben, es azt a bufes feltolti neked vizzel. Ha mindenaron szorpot akar inni a kislany! :)

Ha meg mat elutaztatok akkor remelem szep es jo utatok volt es varjuk a beszamolot!