Összes oldalmegjelenítés

2008. augusztus 3., vasárnap

Lili tegnap minden bizonnyal azt hitte, hogy elhagytuk. Hiába volt a keresztanyja teljeskörű és tökéletes helytállása - mégegyszer köszi - Lili ma reggel teljesen abban a hitben volt, hogy ő bizony már nem kell nekünk, útilaput kötöttünk a talpunkra és illa berek, nádak erek soha többet nem lát minket.
Ezt megakadályozandó ma egy lépést sem tudtam tenni nélküle, és ez már istenes ahhoz képest, hogy a délelőttöt szabály szerűen végigüvöltötte és hisztériázta felváltva. Reggel fél 6-kor ébredt és nem aludt vissza, sőt fél 1-ig el sem aludt, mintha attól félt volna, hogy mire felkel megint nem leszünk sehol sem.
Szóval nem volt túl sikeres az első "elmegyünkagyereknélkülvalahová" projekt, pedig minden résztvevő kitette a lelkét. Lili a tüdejét leginkább.
Tanulság: amit elkezdtünk folytatni kell. Lassan rá kell szokjon a ded, hogy anya meg apa néha elmegy, de visszajön ám, nem vagyunk olyan könnyen levakarhatók. De nem ám. Ha egyszer megnyert minket magának, akkor mostmár így is maradunk. Egy család.

Nincsenek megjegyzések: