Összes oldalmegjelenítés

2008. augusztus 3., vasárnap

Esküvő

Voltunk esküvőn. Semmi kanalam nem volt menni, mert Lilit nagyon nehezen hagytam itthon először úgy, hogy nem mi fektettük le. (utóbb bebizonyosodott, hogy nem volt hiábavaló a bajsejtelmem, de egyszer ezt is el kell kezdeni nagyon jól tudom)
Szóval voltunk esküvőn, Fenyőharaszton kastélyszállóban. Röviden annyit, hogy ha nem lett volna a nagyon romantikus és igazán szép helyszín, akkor egy igen ilyen-olyan esküvőn lettünk volna. Pl. nem volt süti. Az meg milyen már?
Jó, a menyasszonyi tortát nem vártuk meg, de akkor is, valami aprósüti vagy akármi.... mindegy. A leves és a főkaja között 45 perc telt el és ilyen minőségű kaját akármelyik sarki kifőzdében meg lehet kapni, nyilván nem ennyiért.
A pincérek kevesen voltak és lusták, a hoppmester inkább hitte magáról hogy dalostorkú pacsirta, egy buznyákot nem adtam volna neki a működéséért.
De a menyasszony és a vőlegény boldog volt és gyönyörű, noha inkább a barátokkal, haverokkal foglalkoztak, mint a rokonsággal, pechünkre mi ez utóbbihoz tartozunk.
Szóval ezen is túlvagyunk, a mi esküvőnk 3 éve volt, de szervezettebbnek érzem még mindig. Igaz, nem kastélyszálló volt, de legalább ennyire romantikus.

Nincsenek megjegyzések: