Összes oldalmegjelenítés

2007. december 31., hétfő

Évzáró

Jó év volt, nagyon jó. És villámgyors.
Kezdődött azzal, hogy Lili bejelentette szándékát az Életre. Ígyhát végigizgultuk a bő fél évet, majd augusztus 11-én megszületett.
Egy hónappal előrébb kellett hozni a felújítást, hogy még Lili előtt időben kész legyen a lakás, következett tehát két és fél hónap totális felfordulás és ugyanennyi anyuéknál lakás.
Aztán hazaköltöztünk, de még mindig nem vagyunk teljesen berendezkedve, mondhatni néhány ruhadarabunkról fogalmunk sincs hol lehet, írjuk hát őket a manók számlájára.
Iszonyú sok pénzt költöttünk mindenfélére. Mesteremberekre, gépekre, bútorokra, orvosra, gyerekre, számlákra és még amire kell.
Rengeteg segítséget kaptunk anyuéktól - valószínűleg nem tudunk eléggé hálásak lenni érte.
Június 1-e óta nem dolgozom és meg kell mondjam, hogy egy fikarsznyit sem hiányzik.
És augusztus óta már igazándiból család vagyunk, Lili teljesen felforgatta a mi kis nyugis életünket, de mostmár így van ez jól. Bele- és összerázódtunk, nem is emlékszünk arra, hogy létezett élet Lili előtt is, pedig dehogynem.
Szóval nagyjából így telt ez az év. Nagyon-nagyon sokminden történt, végiggondolni is sokáig tart, de mostmár így kerek a világ. Van kis takács, nagy takács és egy takácsnagy. És így hármasban éldegélnek az elkövetkezendő évek során. Remélhetőleg még nagyon-nagyon sokáig.

Boldog Új Évet mindenkinek!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves KisNagyTakács Család!

Boldog újévet!Neveljétek fel gyönyörű Liliánát együtt békében, egészségben boldogságban!

A/M