Összes oldalmegjelenítés

2011. július 25., hétfő

Hahó

No kérem, itt is volnék.

Eltelt ez a két hét a fene egye meg de nagyon gyorsan.

Az első héten Törökországban voltunk, Alanyában. J-vel voltunk már ott pontosan 9 éve, hát gondoltuk megmutatjuk Lilinek is. Szép volt, jó volt, nagyon meleg volt, a szállodával voltak fenntartásaink, a szállodai személyzet fantasztikus volt, de továbbra is az alanyai tengerpart és a táj a kedvencem. Majd visszamegyük megint 9 év múlva.

A második hét, hát arról inkább semmit sem mondok, elég ha most is kinéztek az ablakon. Kritikán aluli. Tulajdonképpen ki se tudunk menni a házból Alsóörsön, folyamatosan esett az eső. Kínunkban találtunk egy játszóházat Veszprémben és megnéztük a biopiacot Káptalantótiban. Ennyi.

Mindegy, a lényeg hogy barnák vagyunk, Lili szuperul bírta a repülőt, minden félelmem teljesen alaptalannak bizonyult. És most újra dolgozom egy kicsit, majd megint lesz egy kis pihi. Aki szabadságra megy, annak jó pihenést.

1 megjegyzés:

kovtama írta...

Szia. Üdv a szar időt kifogók klubjában.:(:( (Mármint balatonilag) Sajnos nekünk haza kellett jönnünk, illetve úgy döntöttünk hazajövünk, aztán majd augusztusban megpróbáljuk újra. Eh a fene egye meg, erre készült a gyerek, aztán a legrusnyább időben mentünk fenyvesre.:(:(

A törökországi út biztosan csodás volt, legalább azt sikerült tutin eltölteni, gondolj erre. Szép nyarat. Jöttök Harkányba? Már elrepültél, a szállodáról csak jókat mondanak ismerősök, már nem tudtam megirni neked.