Összes oldalmegjelenítés

2011. május 23., hétfő

Nem is tudom

hogy most ez a hétvége jó volt-e, vagy sem.
Úgy kezdődött, hogy pénteken reggel Lilit elküldtem J-vel dokihoz, mert rémségesen köhögött. Diagnózis: egy icipicit vírusos a torka, maradjon otthon, de adott papírt, ma már mehet oviba. Klassz. J. nem tudott lemenni dolgozni és nem tudtam a rohadt költözés miatt hazamenni, szívás.
Szombaton reggel irány Alsóörs, Lilinek kutya baja, ellenben mi J-vel erős dögrováson voltunk.
Csodás idő trallalala, csak éjszaka esett az eső, de veszettül.
Tegnap kiderült, hogy tombol az elfeledettnek hitt allergiám, takonyom-nyálam egybe amennyire embernek csak lehet, Lili jól van, ámde a hőn vágyott és ezerszer keccsölt franciaágy nem fér fel az emeletre. Klassz. Így nincs új ágy - majd megpróbálok szerezni a teszen - ma mehetek allergia bogyóért a patikába, mert mégegyszer nem akarok úgy járni, mint tegnap.
Este még kidobtam 4, azaz NÉGY pár nyári cipőt, így most van kb. 2 olyan lábbelim, ami nyáron munkába felvehető. Ma irány Tamaris és addig haza nem megyek, míg nem veszek valamit a lábamra.
De azért volt pozitívum is, Puszika túlvészelte az egyedül töltött majdnem két napot, és olyan édesen ugrott a kezembe, hogy nagyon. Hiányzott neki a szeretgetés és a mozgás.
Hát, kicsit kaotikus volt ez a két nap, de legalább nem mondható, hogy unalmas lett volna. Készülünk a következőre.

Nincsenek megjegyzések: