Összes oldalmegjelenítés

2008. április 27., vasárnap

Színház


Csütörtökön voltunk színházban. Ez nem tudom hány éve nem történt meg. Sajnos.

De ezeket a jegyeket a húsvéti nyuszi hozta, és csatoltak hozzá még két Liliszittert is, úgyhogy elmentünk, nem kis lelkiismeret-furdalással és végig bekapcsolt - csak lehalkított - mobillal, hogy ha gáz van, akkor on-line legyünk. (hülyeség, nyilván nem fogok felugrálni a darab közepén, de akkor is)

Szóval a Madách Stúdió színpada, Jelenetek egy házasságból, Détári Enikő-Rékassi Károly házaspár.

Détári Enikőt rühellem. Többek közt azért, mert ide jár fodrászhoz a házunkba és túl sokszor volt már szerencsém hozzá, márha ez szerencsének nevezhető. A férje közömbös, leginkább a Barátok közt címzetes sohavégetnemérő izében láttam.

Azonban meg kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam mind Enikőben, mint Karcsikában. Enikő színésznő, mégha nem is a legjobb, de állítom, hogy ő vitte a vállán a két és fél órás darabot, a férjeura meg csak alájátszott, noha jó, neki is voltak jó pillanatai.

Mindemellett a darab nem vígjáték, úgyhogy aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, az ne nézze meg. Aki viszont bele akar nézni a házasságába/párkapcsolatába egy kicsit kritikusan és nem szemellenzősen, az menjen el. Tuti fog találni kapcsolódási pontot. Sajnos. (aki meg nem, az festi magát az fix)

Nincsenek megjegyzések: