Összes oldalmegjelenítés

2012. október 28., vasárnap

Pótlás

Nos, megpróbálom behozni a lemaradást.
Volt egyszer ugye egy hosszú hétvége. Érdekes volt, valószínűleg az utolsó balatonos ebben az évben.
Voltunk Tihanyban öko-piacon, lett nekem gyönyörű faliszekrényem a konyhába viszonylag jó áron ámde rettenetes állapotban. Jelenleg felújítás alatt áll, remélem nagyon szép lesz.
Lili összeszedett egy vírusos torokgyulladást, amit megfejelt egy hangszálgyulladással, így két hétig nuku ovi, ebből egy hét ugye az őszi szünet. Az oviban nem tudom megértették-e, hogy a gyermek nem megy már ebben a hónapban, ezt majd a következő befizetendő kajacsekkből le fogom tudni szűrni.
A munkámban talán új távlatok nyílnak előttem, amiről egyelőre még nem tudom megállapítani, hogy nekem ez jó, vagy sem, mindenesetre kicsit megvisel. A rendelkezésemre álló egységnyi szabadidő a minimálisabbnál is kevesebbre csökkent, amit hosszú távon úgysem tudok normálisan menedzselni - és a családom sem, úgyhogy most küzdök.
A lelkem meg változatlanul háborog és döntés előtt áll.
Ezen kívül nagyjából minden rendben.

Ja, és a legjobb, ma a H&M-ben a próbafülkébe bevitt 3 darab L-es ruha közül mindhárom nagy volt rám, tehát vettem egy M-est.
És a jövő héten szeretném megnézni az új James Bond filmet. Valamint vennem kell egy csizmát is. Lehetőleg nem 40.000.-ért. És nincs kedve valakinek eljönni Ákos koncertre?
Egyelőre ennyi...

1 megjegyzés:

kovtama írta...

Én elmennék veled Ákos koncertre, mert ahova tudok oda mindig megyek, imádom. De a férjem akkor már nem lesz itthon, aki még nálam is nagyobb Ákos rajongó, igy kicseszés lenne részemről, plusz még a gyereket sem tudom hova rakni, ami kisebb baj, mert már ő is volt koncerten és sokszor kérdezi, hogy mikor mehet legközelebb:)