
Na, a mai recycling javaslatunk a következő volt, miután szembesültünk a mai menüvel:
- a tegnapi hortobágyi húsos palacsintából ki kellett szedni a húsos tölteléket, beletenni a húsleves alapba, jól összeforralni, leszűrni és kész is a mai marhahúsleves gazdagon (még sosem volt gazdagon, nem is értem miért írják oda, de lehet hogy csak nekünk nem volt szerencsénk)
- a lekopaszított palacsintákat pedig holnap mesésen el lehet adni a szokásos meggyes-csokis palacsintának, mivel ezeknek elég intenzív az ízük és ha elég ügyesek nem is lehet érezni a hétfői husi ízét és a hortobágyis szószt.
Legnagyobb kedvencem azonban továbbra is a tegnapi sütiről a maira átfújt porcukor ötlete. Ez verhetetlen, mind a mai napig vinnyogva tudunk röhögni legalább egy fél órát rajta, ha csak eszünkbe jut.
Hát most mondja valaki, hogy nem találékony és spórolós a magyar háziasszony... :o))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése